(ВИДЕО) Изложба на Симона Манчева пред кавадаречката публика
03-03-2020 КУЛТУРА

Младата кавадарчанка Симона Манчева синоќа пред домашната публика ја претстави новата сликарска целина насловена како „СОПСТВО“.

 Share

Додади коментар