15-та седница на кавадаречкиот совет: Семејствата на првачињата во Кавадарци ќе добијат по 2000 денари
По 2000 денари ќе добијат семејствата кои од први септември ќе имаат прваче запишано во учебната 2022/23 година. В

Приведени двајца малолетници од Скопје во Кавадарци - извршиле тешка кражба