(ВИДЕО) Изложба на ликовниот ументик Дејан Иванов во Кавадарци
09-11-2017 КУЛТУРА

 

 

Делата на ликовниот ументик Дејан Иванов-Маргуш претставени на изложба во Кавадарци...

 Share

Додади коментар