Јанчев со честитка по повод Рамазан Бајрам
10-04-2024 РЕГИОН

 Почитувани граѓани од исламска вероисповед. Нека Ви е честит и вековит празникот Рамазан Бајрам! 


Овој голем исламски празник не потсетува дека верата, посветеноста и молитвата даваат духовен мир, а почитувањето на блиските и споделувањето со оние кои имаат помалку, се универзални вредности за кои сите се залагаме. За продолжување на столетната традиција на пријателство, единство и хармонија во заедничкото живеење.

 


Ви посакувам пријатни денови исполнети со мир и благосостојба.

За многу години! - стои во честитката од градоначалникот Јанчев.Share

Додади коментар