СПОРТОДРОМ - 15.01.2024

Постари емисии

15-01-2024
СПОРТОДРОМ - 15.01.2024
19-01-2024
СО ПОВОД - Богојавление Водици 2024
18-01-2024
АГРО СПЕКТАР - 18.01.2024
11-01-2024
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Тодор Ефремов - секретар на општина Кавадарци
23-01-2024
Тиквешки гроздобер 2023 - РЕТРО
26-12-2023
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Зорка В`чкова - образование
24-12-2023
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Гоце Ангеловски - директор на ЈП Комуналец
22-12-2023
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - МИТКО ЈАНЧЕВ -градоначалник на општина Кавадарци
12-12-2023
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - МУЗЕЈ ГАЛЕРИЈА - БИБЛИОТЕКА „ФЕТКИН“
20-12-2023
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - СПОРТ
05-12-2023
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - ТУРИЗАМ
10-12-2023
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - ЈП Паркинг
07-12-2023
ТРЕНД ЛАЈФ - Мики Секуловски
07-12-2023
АГРО СПЕКТАР - 07.12.2023
05-12-2023
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - ГРАДСКИ ПРЕВОЗ
30-11-2023
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - ВИНСКИ МУЗЕЈ
25-08-2023
ТВ ОБЈЕКТИВ - Вуко Мелов претседател на ОО СДСМ Кавадарци 25.08.2023
24-08-2023
ДНЕВНИК КТВ - тема на денот со Зоран Јованчев - пратеник ВМРО-ДПМНЕ
25-08-2023
УТРО- гостин Весела Честоева - директор на вински музеј
09-08-2023
ТВ ОБЈЕКТИВ - д-р Стојанчо Рамов - претседател на совет Кавадарци
03-08-2023
АГРО СПЕКТАР - 03.08.2023
02-08-2023
ТВ ОБЈЕКТИВ - Митко Јанчев - градоначалник на Кавадарци
12-05-2023
ТВ ОБЈЕКТИВ - Вуко Мелов
23-04-2023
LA FAMILIA - Димитриовски (Марија) 2 дел
13-04-2023
АГРО СПЕКТАР - 13.04.2023
18-04-2023
LA FAMILIA - Димитриовски (Мартин)1 дел
13-04-2023
ТРЕНД ЛАЈФ - Спасен Силјановски
08-04-2023
LA FAMILIA - МИТКОВИ 2 дел
06-04-2023
ТРЕНД ЛАЈФ - Елена Велевска
06-04-2023
АГРО СПЕКТАР - 06.04.2023
03-04-2023
СПОРТОДРОМ - 03.04.2023
03-04-2023
LA FAMILIA - МИТКОВИ 1 дел
25-03-2023
ТРЕНД ЛАЈФ - Ване Спасов - Стего
30-03-2023
АГРО СПЕКТАР - 30.03.2023
27-03-2023
СПОРТОДРОМ - 27.03.2023
27-03-2023
LA FAMILIA ЃОКЕ ИЛОВ - втор дел
24-03-2023
ТРЕНД ЛАЈФ - Ѓорѓе Давид
23-03-2023
АГРОСПЕКТАР 23.03.2023
18-03-2023
LA FAMILIA - САШКО ИЛОВ прв дел
20-03-2023
СПОРТОДРОМ - 20.03.2023
16-03-2023
ТРЕНД ЛАЈФ - Ивана Аврамова
13-03-2023
СПОРТОДРОМ - 13.03.2023
08-03-2023
СО ПОВОД - Женски центар за поддршка - семејно насилство
13-03-2023
LA FAMILIJA - ТОДОР ЗЛАТЕВ втор дел
08-03-2023
КАВАДАРЦИ - ИЗБОР НА СПОРТИСТИ ЗА 2022
06-03-2023
СПОРТОДРОМ - 06.03.2023
07-03-2023
LA FAMILIJA - НИКОЛА ЗЛАТЕВ прв дел
27-02-2023
СПОРТОДРОМ - 27.02.2023
23-02-2023
АГРО СПЕКТАР - 23.02.2023
16-03-2023
АГРО СПЕКТАР - 16.02.2023
13-02-2023
СПОРТОДРОМ - 13.02.2023
06-02-2023
СПОРТОДРОМ - 06.02.2023
09-02-2023
АГРОСПЕКТАР - 09.02.2023
01-01-1970
АГРОСПЕКТАР - 02.02.2023
30-01-2023
СПОРТОДРОМ - 30.01.2023
26-01-2023
ТРЕНД ЛАЈФ - Лидија Паскова
19-01-2023
ТРЕНД ЛАЈФ - Видан Станоев
19-01-2023
СО ПОВОД - ВОДИЦИ 2023
17-01-2023
ТВ ОБЈЕКТИВ - Јованка Тренчевска
16-01-2023
СПОРТОДРОМ - 16.01.2023
13-01-2023
ТРЕНД ЛАЈФ - Сијче Трајкова
22-12-2022
АГРОСПЕКТАР - 22.12.2022
22-12-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - Стојне Николова
19-12-2022
СПОРТОДРОМ - 19.12.2022
18-11-2022
Тиквешка храна - чорба од сом
15-11-2022
АЈДЕ НА ТРЕНИНГ - 1
14-11-2022
СПОРТОДРОМ - 14.11.2022
31-10-2022
СПОРТОДРОМ - 31.10.2022
27-10-2022
АГРО СПЕКТАР -27.10.2022
19-09-2022
СПОРТОДРОМ - 19.09.2022
21-09-2022
МОЕ СЕЛО - Кошани
18-08-2022
АГРО СПЕКТАР 18.08.2022
22-08-2022
СПОРТОДРОМ - 22.08.2022
11-08-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - ретро
11-08-2022
АГРО СПЕКТАР - 11.08.2022
05-08-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - трета сезона ретро
28-07-2022
АГРО СПЕКТАР - 28.07.2022
29-07-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - ЃОКО ТАНЕСКИ
21-07-2022
АГРО СПЕКТАР 21.07.2022
22-08-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - ЕЛЕНА ЈОВЧЕВСКА
14-07-2022
АГРО СПЕКТАР - 14.07.2022
15-07-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - РОБЕРТ РИСТОВ
08-08-2022
ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЈА - Митко Јанчев
07-07-2022
АГРО СПЕКТАР - 07.07.2022
07-07-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - Анета Молика
07-07-2022
АГРОСПЕКТАР - 07.07.2022
01-07-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - Томе Атанасов
01-07-2022
Летни разговори - Стојан Николов - градоначалник на општина Росоман
23-06-2022
АГРОСПЕКТАР - 23.06.2022
23-06-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - ТАЊА И МИКИ ТРАЛАЛА
17-06-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - ГОРАН ИЛИЕВ
06-06-2022
СПОРТОДРОМ 06.06.2022 - Филип Ризов
09-06-2022
ТРЕНД ЛАЈФ - ТОШЕ И ГАБРИЕЛА ЗАФИРОВИ
17-06-2022
СО ПОВОД - 79 години од стрелањето на 12-сте ваташки младинци
21-04-2022
АГРОСПЕКТАР - 21.04.2022
20-04-2022
ТВ ОБЈЕКТИВ - Вуко Мелов - претседател на ОО СДСМ Кавадарци
11-04-2022
СПОРТОДРОМ - 11.04.2022
14-04-2022
АГРО СПЕКТАР - 14.04.2022
25-02-2022
ОТВОРЕНО ЗА:... - Митко Јанчев - градоначалник на општина Кавадарци
25-02-2022
СО ПОВОД - избор спортист на годината за 2021
24-02-2022
АГРОСПЕКТАР 24 02 2022
22-02-2022
ТВ ОБЈЕКТИВ - Митко Керов - раководител на п.е МЗШВ Кавадарци 22 02 2022
15-02-2022
ПИРУЕТА 15 02 2022
14-02-2022
ПИРУЕТА 14 02 2022
14-02-2022
СПОРТОДРОМ - 14.02.2022
08-02-2022
ПИРУЕТА - 08.02.2022
07-02-2022
ПИРУЕТА - 07.02.2022
07-02-2022
СПОРТОДРОМ - 07. 02. 2022
03-02-2022
КТВ - АГРОСПЕКТАР 03 02 2022
28-01-2022
ЦЕПЕЛИН - 28.01.2022
26-01-2022
ЦЕПЕЛИН - 26.01.2022
25-01-2022
ЦЕПЕЛИН - 25.01.2022
27-01-2022
АГРОСПЕКТАР - 27.01.2022
24-01-2022
ЦЕПЕЛИН 24.01.2022
24-01-2022
СПОРТОДРОМ - 24. 01. 2022
17-01-2022
Со повод - Владимир Темков
13-01-2022
ТРЕНД ЛАЈФ ДЕДО МРАЗ
15-01-2022
ЦЕПЕЛИН - 15.01.2022
14-01-2022
ЦЕПЕЛИН - 14.01.2022
13-01-2022
ЦЕПЕЛИН - 13.01.2022
23-12-2021
AГРОСПЕКТАР - 23.12.2021
23-12-2021
ТРЕНД ЛАЈФ МАРИЈА ЈАНЕВА
01-01-1970
ТРЕНД ЛАЈФ - ДАНИЕЛ МОЈСОВ
10-01-2022
ТРЕНД ЛАЈФ РЕТРО
20-12-2021
СПОРТОДРОМ - Ивана Аврамова
16-12-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - Ангела
16-12-2021
Aгроспектар 16.12.2021
09-12-2021
АГРО СПЕКТАР - 09.12.2021
09-12-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - Симона Манчева
06-12-2021
СПОРТОДРОМ - Горан Илиев -стрелачки клуб Кавадарци
26-06-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - БОРЧЕ СТАМЕНОВ ДОНИРАЈ КОМПЈУТЕР
02-12-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - Марјан Коцев
27-11-2021
СПОРТОДРОМ - Јане Николовски
17-11-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - Диме Коцевски
05-11-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - Борче Митрев
02-11-2021
СПОРТОДРОМ - Горан Андоновски
02-11-2021
СПОРТОДРОМ - Горан Самарџиев
02-11-2021
ТРЕНД ЛАЈФ со Драги Станков
29-11-2021
СПОРТОДРОМ - ПСД ОРЛЕ
27-11-2021
ОТВОРЕНО ЗА... - Јован Златевски советник во советот на општина Кавадарци
26-11-2021
СО ПОВОД - 45 години Музеј Галерија Кавадарци
26-11-2021
СО ПОВОД - Ликовна колонија Михајлово 2021
25-11-2021
АГРО СПЕКТАР - емисија за земјоделците 25.11.2021
25-11-2021
СО ПОВОД - Младински центар
17-09-2021
АГРО СПЕКТАР - 17.09.2021
17-09-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - Пере фиш Ангелов
09-09-2021
АГРО СПЕКТАР - 09.09.2021
30-07-2021
ТРЕНД ЛАЈФ - Даниела Колева
08-07-2021
TВ ОБЈЕКТИВ - Љупчо Ристовски - ИНТЕГРА
21-06-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Мој општинар
08-06-2021
„Го сакам Кавадарци“ - секретар на општината Тодор Ефремов
31-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - сектор за локален економски развој
20-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - против пожарна единица
24-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Образование
12-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - повикувачки центар - улично осветлување
13-05-2021
АГРО СПЕКТАР - 13.05.2021
10-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Дом на култура
20-05-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - ЈП Комуналец
19-04-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - Вински музеј
28-04-2021
ГО САКАМ КАВАДАРЦИ - реализација на капитални проекти
28-12-2020
Со повод - Даниела Колева - пратеник
15-12-2020
Со повод: рехабилитација после мозочен удар и корона вирус
09-06-2020
ТВ ОБЈЕКТИВ - проф.д-р Љупчо Ристовски - претседател на ИНТЕГРА
25-05-2020
МОИТЕ БЕБИЊА - театарска претстава
14-05-2020
АГРО СПЕКТАР - 14.05.2020
21-01-2020
Со повод- самостојна изложба на м-р Владимир Темков
20-01-2020
Водици -Кавадарци 2020
21-01-2020
Водици - Ваташа 2020
02-10-2019
СО ПОВОД - РИДСКО-БРЗИНСКА ТРКА ВО КАВАДАРЦИ
19-09-2019
СО ПОВОД - Инклузија на учениците со посебни потреби во училиштата
11-07-2019
АГРО СПЕКТАР - емисија за земјоделците 11.07.2019
17-07-2019
СО ПОВОД 3 - д-р Бошко Томовски - невропсихијатар
17-07-2019
СО ПОВОД 2 - Д-р Бошко Томовски - невропсихијатар
17-07-2019
СО ПОВОД 1 - Д-р Бошко Томовски - невропсихијатар
15-12-2018
ТВ ОБЈЕКТИВ - Митко Јанчев 14.12.2018
15-11-2018
Седница на советот на општина Неготино - 15.11.2018
14-11-2018
18-та седница на советот на општина Кавадарци
14-11-2018
Отчет за првата година од мандатот на градоначалникот Тони Делков
29-05-2018
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО - 29.05.2018
30-05-2018
11 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ
18-05-2018
Девета седница на советот на општина Росоман
21-05-2018
Вонредна седница на совет на општина Кавадарци
24-04-2018
СО ПОВОД - Музеј на град Неготино - Изложба 24.04.2018
03-05-2018
АГРОСПЕКТАР - емисија за земјоделците - 03.05.2018
24-04-2018
Десета седница на советот на општина Кавадарци 24.04.2018
01-01-1970
Седница на советот на општина Неготино 02.05.2018
30-04-2018
Осма седница совет на општина Росоман
06-04-2018
ТВ ОБЈЕКТИВ - градоначалник Митко Јанчев
28-11-2017
ТВ ОБЈЕКТИВ - Петар Богојевски - за реформи во ВМРО-ДПМНЕ
20-10-2017
ТВ ДУЕЛ - Јанчев-Китев
23-08-2017
ТВ ОБЈЕКТИВ - Зоран Бањански
30-06-2017
ТВ ОБЈЕКТИВ- Александар Панов 30.05.2017
24-03-2017
СО ПОВОД - Зоран Јосифовски - претседател на Основен суд Кавадарци
24-03-2017
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов 24.03.2017
16-03-2017
АГРО СПЕКТАР - емисија за земјоделците 16.03.2017
27-03-2017
СО ПОВОД - Кавадаречки театар - 27.03.2017
27-03-2017
СО ПОВОД - Добре Ставров- 120 години гимназиско образование
14-03-2017
55 седница на советот на општина Кавадарци
16-11-2016
51 седница на советот на општина Кавадарци 14 11 2016
28-09-2016
ИНФРО РОС - 28.09.2016
21-09-2016
ИНФО РОС - 21.09.2016
24-09-2016
48 -ма Седница на совет на општина Кавадарци 23.09.2016
17-09-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Ванчо Апостолов - градоначалник на о.Неготино
13-09-2016
Тиквешка винска регата 2016
08-09-2016
Агроспектар - емисија за земјоделците 08.09.2016
06-09-2016
Тиквешки гроздобер 2003
05-09-2016
Документарна емисија за срушениот рид ГРАДОТ во Моклиште
31-08-2016
TВ објектив- Алексадар Панов -градоначалник на Кавадарци 31.08.2016
07-07-2016
Агро спектар -- емисија за земјоделците 07.07.2016
30-06-2016
Агро спектар - емисија за земјоделците 30.06.2016
11-07-2016
Tиквешка винска регата 2016
28-06-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Митко Чавков - министер за внатрешни работи
17-06-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - заменик министер ИОА Тимчо Муцунски - 17.06.2016
23-06-2016
Агро спектар - 23.06.2016
03-06-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов - 03.06.2016
06-05-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Глигор Шемов - 06.05.2016
29-04-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Развигор Кабранов
29-01-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Ќире Делов секретар на о. Кавадарци 29 01 2016
27-03-2016
ОДБЛИСКУ - Екстра бенд плус 27 03 2016
21-02-2016
ОДБЛИСКУ - Ориентал бенд 21 02 2016
13-03-2016
ОДБЛИСКУ - Наташа Малинкова - Galaxy 13 03 2016 КТВ Кавадарци КТВ Кавадарци
20-03-2016
ОДБЛИСКУ - Далибор Ѓошиќ 20 03 2016
27-01-2016
ОДБЛИСКУ - новогодишна 24 01 2016
15-03-2016
НЕГОТИНСКИ СПЕКТАР - ФК ВАРДАР НЕГОТИНО
18-03-2016
Агроспектар - 18.03.2016
18-03-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Ванчо Апостолов - градоначалник Неготино 18.03.2016
12-03-2016
Со повод... Љубе Димов -директор на Водостопанство Тиквеш 12 03 2016
20-03-2016
НЕГОТИНСКИ СПЕКТАР - ПЛАНИНАРСКО ДРУШТВО СПАОК
11-03-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Стојанче Лазов 11 03 2016
11-03-2016
НЕГОТИНСКИ СПЕКТАР - Ванчо Петров 11 03 2016
04-03-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Панчо Минов 04 03 2016
04-03-2016
Неготински спектар - Ристе Марков 04 03 2016
27-02-2016
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов - градоначалник Кавадарци 26.02.2016
15-03-2016
ОДБЛИСКУ - Екстра Бенд Битола
17-02-2016
ИНФО РОС
13-11-2015
ТВ ОБЈЕКТИВ 13.11.2015 - гостин: Градоначалник на о. Кавадарци, А. Панов
24-10-2015
СО ПОВОД - Вакцинација полио миелит - прим. д-р Мими Каровска
01-01-1970
Одблиску - Ориентал бенд 05.07.2015
06-07-2015
ТВ Објектив- градоначалник на о.Кавадарци, Александар Панов -03.07.2015
01-04-2015
ОДБЛИСКУ - Јоце Панов
20-02-2015
ТВ Објектив - Стојанче Лазов - 20.02.2015
22-02-2015
Инфо рос 21.02.2015
14-02-2015
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов - градоначалник на Кавадарци (13.02.2015)
03-10-2014
ТВ објектив - Александар Панов - градоначалник на Кавадарци - 03.10.2014
26-09-2014
ТВ објектив - Гордана Јанкулоска - Министер за внатрешни работи- 26.09.2014
05-07-2013
СО ПОВОД - Т`к Так 2013
14-06-2013
ТВ ОБЈЕКТИВ- Стевчо Јакимовски ГРОМ 14.06.2013
07-06-2013
ТВ ОБЈЕКТИВ - Ванчо Апостолов - градоначалник на Неготино
06-06-2013
АГРО СПЕКТАР - 06.06.2013
31-05-2013
ТВ ОБЈЕКТИВ - Александар Панов-градоначалник на Кавадарци
24-05-2013
ТВ ОБЈЕКТИВ - Стојанче Лазов-градоначалник на Росоман
30-05-2013
АГРО СПЕКТАР - со проф. д-р Ристо Вучков 30.05.2013
21-05-2013
Со повод- Оджување на клима уредите
15-05-2013
Агроспектар - Лазар Василевски