(ВИДЕО) Депонија во Неготино нема да има - советот ги поништи сите претходно донесени одлуки
25-01-2020 РЕГИОН

Советот на општина Неготино вчера попладне на редовна седница ги поништи претходно донесените одлуки со кои требаше да се гради депонија.

 

 

 Додади коментар