Слога Пром го отвори Тенискиот клуб „Слога“ во Кавадарци
(Кавадарци, 1.10.2022) - Слога Пром свечено во присуство на своите вработени  го отвори Тенискиот клуб Слога. Вое

АНКЕТА: КАВАДАРЧАНИ ЗАДОВОЛНИ ОД РАБОТЕЊЕТО НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МИТКО ЈАНЧЕВ И ОД АДМИНИСТРАЦИЈАТА
Кавадарчани преку учество во онлајн анкета ја оценуваа работата на градоначалникот Митко Јанчев и администр