(ВИДЕО) Во функција нов паркинг простор во Кавадарци
01-07-2020 РЕГИОН

Од денеска во функција е новиот паркинг простор во поранешниот АН. Овде ќе можат да се паркираат 40-тина возила, со што значително ќе се среди проблемот со паркирањето за време на пазарните денови...

 Додади коментар