500 денари повисоки стипендии за средношколците

„Средношколските стипендии ќе се зголемат за околу 25 проценти. Заостанатите стипендии ќе се исплатат во текот на следните две недели. Зголемувањето не можеше да биде реализирано во изминатите девет месеци затоа што беше изборниот период“, изјави денеска премиерот Груевски.Share

Додади коментар