(ВИДЕО) Утре натпревар со голем ривалитет: ФК „Тиквеш“ - ФК „Вардар“ Неготино
05-05-2017 СПОРТ

 

Утре се игра натпреварот со најголем ривалитет кога комшиските градови се во прашање.  Утре на градски во Кавадарци ФК „Тиквеш“ го пречекува тимот на ФК „Вардар“ од Неготино.

М.В

 Share

Додади коментар