(ВИДЕО) Се реконструира градскиот стадион во Кавадарци
21-09-2016 СПОРТ

Финишираат работите за реконструкција на градскиот стадион во Кавадарци. Боксовите за резервни фудбалери речиси се готови, а пристигнаа и столчињата. Следува нивно монтирање...

 

повеќе во видео прилогот:Share

Додади коментар