(ВИДЕО) Промоција на новата книга на Сузана Турунџиева- „Среќометар“
30-03-2017 КУЛТУРА

 

 

Синоќа во галеријата при домот на културата „Иван Мазов Климе во Кавадарци, Сузана Турунџиева на кавадарчани им го претстави своето девето литературно чедо.

 

„Среќометар“ е прирачник за среќни луѓе и за оние кои сакаат  да ја доживеат среќата во секој можен облик, а Турунџиева на промоцијата како и секогаш беше полна со емоции.

М.В

 

 

 Share

Додади коментар