(ВИДЕО) Музичката композиција „Четири сезони“ од Вивалди со велигденски ноти од Пане Хаџи Василев
10-04-2018 КУЛТУРА

 

Младиот и успешен ликовен уметник од Кавадарци, Пане Хаџи Василев успеа и овој празник да ги искаже своите умешност и амбиции. Изработи дел од музичката композиција на Антонио Вивалди - „Четири сезони“ по повод христијанскиот празник Велигден со велигденски симболи...

К.Ѓ

 Share

Додади коментар