(ВИДЕО) Меморијалот „Вуко Каров“ ќе се одржи на 25 февруари
21-02-2018 СПОРТ

 

 

Деветнаесетиот меморијал „Вуко Каров“ е закажан за во недела 25 февруари. Ќе учествуваат Тиквеш, Тетекс и Еуромилк по италијански систем. Повеќе детали за турнирот од претседателот на ФК „Тиквеш“, Миле Масларков.

 Share

Додади коментар