(ВИДЕО) Изложба на дела од карикатуристот Миро
08-12-2017 КУЛТУРА

 

Ретка можност е да бидете во друштво на светски познат и признат карикатурист и неговите дела. На отварањето на сопствената изложба нашиот медиум имаше ексклузивно интервју со Миро Георгијевски на кого кинезите му доделија титула мајстрор на карикатурата и го прогласија за еден од стоте живи најдобри карикатуристи во светот.

 

 Share

Додади коментар