(ВИДЕО) Дудица и годинава ќе ја освојува ПСД „Орле“
15-06-2017 СПОРТ

 

По трет пат,  годинава,  се организира искачување на врвот на Дудица. Акцијата преминува во традиција. За подготовките и текот на акцијата информира претседателот на ПСД „Орле“, Никола Минчоров...

 

М.М

 Share

Додади коментар