Реакција на СДСМ: Познатиот извор на лажни вести и невистини, Александар Николовски штанца лаги и сее магла
06-04-2024 РЕГИОН
ДПМНЕ нема понуда за граѓаните, Николовски штанца лаги затоа што Мицкоски го загуби ТВ дуелот.
 
 
Познатиот извор на лажни вести и невистини, Александар Николовски штанца лаги и сее магла затоа што Мицкоски го загуби ТВ дуелот од Ковачевски.
 
 
Граѓаните гледаат кулминација на нервозата коишто ја манифестираат претсатвниците на ДПМНЕ додека нивната кандидатка никаде ја нема.
ДПМНЕ немаат понуда пред граѓаните ниту план за иднината, немаат што да им кажат на граѓаните. А немаат ниту поддршка од граѓаните на празните митинзи.
 
 
Затоа се нервозни и се обидуваат да ја сменат темата.
 
СДСМ нема да се занимава со нивните лаги. СДСМ, Ковачевски, Пендаровски имаат јасен план и визија за европска иднина и тоа го претставуваме пред граѓаните.
 
 
РЕАКЦИЈА СДСМ
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ


Share

Додади коментар