И каратистите од КК „Тиквеш“ се вратија со бројни медали од „Охрид Опен 2019“
21-05-2019 СПОРТ

Карате турнир "Охрид ОПЕН" 2019та освоени медали:


ЗЛАТНИ МЕДАЛИ :


Василиј Трендафилов I-во ниво 2012та и помлади
Викторија Златковска I-во ниво 2012та и помлади
Драгана Николова II-ро ниво 2011та
Тео Камчев III-то ниво 2009та
Илија Грков III-то ниво 2007ма


СРЕБРЕНИ МЕДАЛИ :


Антонио Паризов I-во ниво 2012та и помлади
Ванесса Паризов I-во ниво 2010та
Ката екипно женски(Ѓорѓиева, Златковска, Николова) 2012та и помлади 

 

БРОНЗЕНИ МЕДАЛИ:


Викторија Ѓорѓиева I-во ниво 2012та
Ванеса Паризов I-во ниво 2010та
Василиј Златковски III-то ниво 2008ма
Андреј Ѓорчев III-то ниво 2007ма
Илија Вељанов II-ро ниво 2009та
Благој Јованов II-ро ниво 2006та
Ката екипно машки 2007-08 (Ѓорчев Грков Камчев)
Ката екипно машки 2011та и помлади (Младенов Паризов Трендафилов)
Ката екипно женски 2011та и помлади (Николова Паризова Вељанов)Share

Додади коментар