(ВИДЕО) Телеком донираше новогодишни пакетчиња за учениците од специјалната паралелка

 

Учениците од специјалната паралелка при ООУ „Страшо Пинџур“ Кавадарци денеска добија новогодишни пакетчиња. Телком ја продолжи традицијата да им ги развеселува празниците на овие дечиња.

 Share

Додади коментар