(ВИДЕО) Саем за вон училишни активности во Кавадарци

Денеска на градскиот плоштад во Кавадарци, по петти пат се одржа саемот за вон училишни активности. На едно место пред учениците беа претставени активностите на спортските клубови во градот и невладините организации каде своето слободно време можат да го поминуваат најмладите...

 Share

Додади коментар