(ВИДЕО) ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци ги повика кавадарчани на митиг во Скопје

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци денеска на прес конференција ги повика граѓаните на Кавадарци на голем народен митинг кој ќе се одржи во понеделник во Скопје, за стабилна и силна Македонија.

 

„Ќе покажеме дека Македонија нема заради лични или партиски интерес да биде втурната во правец кој е на штета на секој еден граѓанин. Ова е наша демократска битка, битка за следните гернерации“ рече меѓу другото на денешната прес конференција претседателката на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци, Горица Пеливанова-Вилхелм.

 

 

 

             

 

 Share

Додади коментар