(ВИДЕО) Обука на ПХВ тимот на Црвен Крст Кавадарци
17-02-2020 РЕГИОН

Програмата „Промоција на хумани вредности“ на Црвен Крст денеска беше претставена пред млади волонтери во кавадаречката организација на Црвен Крст. Тимот на млади од Кавадарци е со одлични резултати.

 

Додади коментар