(ВИДЕО) Новогодишен прием кај градоначалникот Јанчев
31-12-2019 РЕГИОН

„Постигнавме многу во годината што одминува. Со исто темо ќе продолжиме и следната година“ рече меѓу другото градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев во денешното обраќање по повод новогодишниот прием.

 Додади коментар