(ВИДЕО) И оваа сезона д-р Илиев со агенда за пливачки маратони
19-05-2018 СПОРТ

 

 

Доктор Бошко Илиев, вљубеник во маратонското пливање, ја најави својата агенда за маратонско пливање за оваа година. Првиот маратон го чека веќе на 2 јуни...

 

 

 Share

Додади коментар