(ВИДЕО) Интервју со генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Јанушев за КТВ

 

Во интервју за регионалната КТВ генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев говори за ставот на партијата околу референдумот во недела, очекувањата од истиот и дали ВМРО-ДПМНЕ ќе ги прифати резултатите од гласањето на 30 септември, какви и да се....

 

Со Јанушев разговараше Светлана Дарудова.

 

 Share

Додади коментар