(ВИДЕО) Изложба на уметнички фотографии на Осман Демири
30-03-2017 КУЛТУРА

Синоќа во рамките на двојната програма при домот на културата „Иван Мазов Климе“, Осман Демири ја отвори својата изложба на уметнички фотографии. Роден во Куманово, живее во Гостивар и иако има дипломи од филозофскиот факултет и мастер од факултетот по историја на уметноста, сепак Демири за себе вели дека е фотограф...

М.В

 

 Share

Додади коментар