(ВИДЕО) д-р Бошко Илиев и годинава ќе учествува на пливачки маратони
22-05-2017 СПОРТ

 

Вљубеникот во маратонското пливање, д-р Бошко Илиев денеска ја најави сопствената пливачка агенда за 2017 година.

 Share

Додади коментар