(ВИДЕО) Два месеца од започнувањето со работа на повикувачкиот центар
06-11-2019 РЕГИОН

 

Проблеми со уличното осветлување, водовод и канализација, се најчестите поплаки од кавадарчани изминативе два месеца во повикувачкиот центар на општината. На повици за ургентни проблеми се реагирало веднаш.

 

Додади коментар