(ВИДЕО) ГФК Тиквеш со нов тренер и засилување
22-06-2018 СПОРТ

 

 

 

Претседателот на ГФК „Тиквеш“, Миле Масларков на прес конференција го претстави новиот тренер на клубот и новите засилувања...

 

 

 Share

Додади коментар