Од понеделник учениците бесплатно на лизгање
11-01-2020 РЕГИОН

Во текот на наредната недела од 13.01.2020 год. до 17.01.2020 год. организираме бесплатен превоз и бесплатно користење на лизгалиштето за учениците од основните и средните училишта кои живеат во околните кавадаречки села.
Во прилог е дадена табелата со распоредот за сите денови - информираат од локалната самоуправа.

 

 Додади коментар